söndag 13 mars 2011

Vilken härlig dag!

Vi har haft ännu en sådan där härlig dag! Vilken toppensemester det här har varit och vad synd att den snart tar slut. Nu ska vi se till att njuta de sista dagarna också.

Idag gav Vidar oss sovmorgon till halvnio (han brukar vakan vid 5..) sommartidsändringen hjälpt till ite eftersom en timme försvann inatt. Vi började dagen med lite shopping, lite tyg hittade vi i ännu en tygaffär. Imorgon blir det sista tygaffäerna för semestern, sen har vi inte mer plats.
Geocaching hann vi också med!

Framåt eftermiddagen begav vi oss till stranden. den här gången orivad vi en strand lite längre söderut. Mycket roliga snäckor på stranden, alla skulle smkas på. Eftersom tiden springer iväg föe oss hela tiden blev det hämtpizza på hotellet till middag för att för en gångs skull försöka få vidar i säng i tid. Men idag som de senaste dagarna tyckte Vidar inte alls att det var sovdags.. Vid 22-tiden somnade hantill slut.
Två gånger har vi köpt pafymerade blöjor av misstag.. Inte så lätt att komma ihåg att pampers här luktar "gott". Men varför parfym i blöjorna? :) Inte tar det bort lukt i alla fall.. only in America..

Idag flirtade vidar med folk överallt som vanligt. En dam vid frukosten kom fram till vårt bord och ursäktade sig för att hon störde, men hon tyckte vidar var så söt att hon var tvungen att prata lite mer med honom :) Vad glad man blir när man får höra sådant! Nu kommer lite bilder på vår prins!


Dagens höjdpunk: Smaka på ALLA snäckorna. Sen var ju mammas glass riktigt god också..





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar