tisdag 15 mars 2011

Bada bada bada!


Vilken badkille vi har! Han är ju helt tokig i vattnet. Från att ha tyckt att stranden var läskig är han nu helt galen i vattnet. Så fort vi kommer ner till stranden pekar han på vattnet och så snart vi satt ner honom i sanden krypr han ner till vattnet i och rakt i.. Att det var gul flagg idag och stora vågor bekymrade honom inte. När det blir för djupt ställer han sig på knä och vill att man ska ta hans händer så att han kan gå i längre.ju störra vågor som sköljer över honom ju mer skrattar han.. Tror nog babysimmet har gjort en del nytta. Enda problemet ör väl atthan vägrara att gå upp. När han ska upp är vi tvugna att lämna stranden :)
Nu har vi förflyttat oss från Fort Myers till Fort Lauderdale. Nya hotellet är helt ok och vidar verkar trvias han med.han verkar faktiskt trivas över allt. Ju fler som pratar med honom desto bättre. Han verkar ha förstått att han är sötast i världen ;)
Idag har vi åkt på en kryssning runt i kanalerna i här i Fort Lauderdale. En övertrött och lite hungrig Vidar underhöll övriga passagerare genom att gå runt och le och skratta högt medan jag och Patrik försökte titta på alla häftiga hus och båtar. Helt otroligt hur man bor här. Och vilka båtar!!! en sån skulle man ha..
Imrogon är det sista dagen här tyvärr, sedan är det dags för den lååånga resan hem. Men så härligt vi har haft det!



Air condition-tekniker V. Hultman
Ju mer det stänker desto bättre..
Min shoppingkille :)
På väg hem efter en dag på stranden!
Finns det något bättre än att få springa i vattnet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar