lördag 12 mars 2011

Stranddag


Dagen började med lite viltsafari utanför hotellet. Patrik och Vidar hittade en aligator i en damm bara några hundra meter från hotellet. Den låg 5 meter från stranden och spanade. Som tur var tyckte den inte att bebis var en bra frukost.

Efter frukost satte vi kurs mot Ft Mayers Beach. När vi kom fram till bron som leder till ön visade det sig att den var avstängd pga den årliga räkfestivalen, så det var bara att parkera bilen och sedan knalla någon kilometer över bron. Väl nere vid stranden visade det sig att räkfestivalen även innefattade en kortege.

Eftersom det var helt omöjligt att korsa gatan under kortegen så blev det lunch på Mc Donalds som låg på rätt sida gatan.

Eftermiddagen ägnades åt att leka på stranden. Vidar tyckte det var jättekul att gå med Mamma och Pappa på stranden. Vidar och Anna vågade sig också ner i vattnet, medan Patrik fegade och stannade kvar på land.

Kvällen avslutades med middag på ett japanskt stekhus där man sitter runt ett stort stekbord där kocken lagar mat. Vi passade på att lyxa till det med lite hummer, räkor och annat gott.

Dagens höjdpunkt (enligt Vidar): Springa på stranden!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar