fredag 11 mars 2011

Ft Myers

Vidar sov hela natten så hela familjen var utvilade efter gårdagens resdag. Vidar började morgonen med att pilla med sina leksaker och pappas klocka.

Efter att ha ätit en andra frukost riktade vi in GPS:en mot "Castle Golf" som är en minigolfbana, med medeltidstema. Banan var inte direkt bannvänlig eftersom man fick bära barnvagnen upp och ner för mängder av trappor. Vidar passade även på att krypa runt lite på de fina nålfiltmattorna med en golfboll i handen.

Efter golfen satte vi kurs mot ön Sanibel som ligger strax utanför Ft Myers. Vi hade tänkt äta lunch på ön, men det visade sig lite svårare än väntat. Det fanns mest smala vägar och en massa skog. Efter lite körande hittade vi restaurangen "blue Giraffe". Vidar passade på att testa lite ny mat i form av jordgubbar och krabb-kaka.

Efter lunchen var det dags att hitta stranden, vilket inte heller var så enkelt. Skyltningen var inte den bästa, men efter några felkörningar så hittade vi stranden.

Det blåste för mycket för att bada, men vi gick en sväng på stranden och plockade lite snäckor. Vidar passade på att testa att äta sand, och kliva lite i sanden. Han tyckte dock att vattnet var lite läskigt.

Vi avslutade dagen med att åka hem från Sanibel och ta med Take-away-mat till hotellet. På vägen såg vi delfiner som hoppade i havet.

Dagens höjdpunkt (enligt Vidar): Krabbkaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar