onsdag 9 mars 2011

Nu har det gått några dagar, vi har haft fulltupp och stupat i säng på kvällarna. Härligt med semester!

Sista dagen i Washington DC ägnade vi åt shopping. Det blev en iPad och en iPod nano. vi var i ett shoppingcenter som heter Tysons Corner. Där fanns också en lekhörna som Vidar verkligen gillade. Perfekt för honom att krypa omkring och leka där. Det är full fart på honom från morgon till kväll. Han står lite själv nu, men fortfarande tycker han nog att det är lite för läskigt.

Flygresan till Florida gick bra, herr aktiv kom på att han skulle vara vaken hela resan och eftersom han inte hade sovit så mycket innan på dagen var det en övertrött lien kille som reste med oss. Men resan gick finfint och han charmade alla runt omkring som vanligt. Vi börjar vänja oss vid en massa folk som står runt oss och ler :) Vidar ger sig inte förrän han får ett leende från varenda person som han utsätter för sitt flirtande.

Hotellet i DC var riktigt frächt och snyggt. Det här hotellet i Fort Lauderdale är det inte!! Vi fick börja med att byta rum eftersom det första inte var städat. Halvdruckna vinflaskor på golvet mm.. Inte trevligt när Vidar kryer runt pågolvet. Vårt nuvarande rum är ok, men vi upptäckte att vidar hade svarta fötter efter allt krypande på heltäckningsmattan.. inte så frächt! Men imorgon blir det ett annat hotell eftersom vi flyttar oss till Fort Myers då. till råga på allt gick brandlarmet vid 23-tiden igår. Inte kul alls! tydligen någon som hade rökt på rummet och det väcke alla andra.. Men nu vet vi att det i alla fall funkar :)

Idag har vi varit ett par timmar vid stranden och tittat på vågorna. resten av dagen spenderades i en outlet. Trevligt med shopping :) Kvällen avslutades med middag på tacobell.

Måndagens bästa (enligt vidar): Lekhörnan på tysons corner!
Tisdagens bästa (enligt vidar): Firta med alla på flyget
Onsdagens bästa (enligt vidar): Den nya fina gitarren!

Vi har fått en unge med så mycket egen vilja. Så härligt att se att han tar för sig och visar vad han vill. Kanske blir det en utmaning för oss, men det gör inget. Han skulle behöva lära sig prata dock. Just nu pekar han på allt och det verkar som om han vill säga så mycket. Men det får komma när han känner för det. det har hänt så mycket i hans utveckling den senaste veckan. Svårt att beskriva exakt vad, men ag och Patrik märker små saker hela tiden. Bättre resebebis får man leta efter!









Vidar spelar iPadpiano :)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar