torsdag 10 mars 2011

Resdag


Dagen började med en tidig frukost på hotellet efter att Vidar väckt oss genom att stå upp i spjälsängen och jollra.
Innan vi checkade ut från hotellet blev det lite shopping på Old Navy och inköp av en ny vattenflaska till Vidar.

Målet för dagen var att åka från Ft Lauderdale till Ft Myers på Floridas östkust. Inann vi skulle åka så stannade vi till på "Grampas Bakery". Stället såg ut som en äkta diner hämtat ur en amerikansk film. Maten visade sig dock vara jättegod och billig. Vidar charmade som vanlig serveringspersonalen och fick både äppeljuice och kaka gratis. Vi passade också på att köpa med en exotisk fruktsallad till kvällen. Det var nog runt 1 kg frukt för 10 dollar. Billigare än att handla i en affär...

Efter maten roade vi oss med att försöka få in alla väskor och en barnvagn i bagagen på bilen. Efter 10 minuters pusslande var allting ilastat och vi satte vart mot Ft Myers på motorvägen "Alligator Alley".
Vägen är spikrak i ungefär 10 mil och går rakt genom Everglades träskmark. Till en början var det kul att se naturen, men sedan blev det bara tråkigt. Vidar som var lite gnällig somnade till slut tillsammans med Anna i baksätet och sov hela vägen till hotellet.

Vidar började med att kryptesta hotellrummet och kunde konstatera att man bli alldeles svart om fötterna avheltäckningsmattan. Varför har man heltäckningsmatta på hotell? Rummet var i alla fall fräscht och lugnt.

Kvällen avslutades med middag på "Cheeseburgers in Paradise".

Dagens höjdpunkt (enlig Vidar): Kaka och äppeljuice på Grampas Bakery.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar