söndag 6 mars 2011

Shopping och reunion


Det ösregnar! Och det har det gjort hela dagen. Vi började dagen som vanligt med en sockerchock. Vidar fick sin beskärda del av socker han med. Han fick en sorts flingor att knapra på där jag trodde att det var 12% socker men när jag läste lite mer noggrant visade det sig vara näsrmare 50% socker.. Ja ja, han var nöjd och glad ändå!

Det blev först en tur genom South Riding för att s
e på var jag spenderade ett helt år för 10 år sedan. Det var sig likt men mycket nya hus hade också tillkommit. Sedna bar det av till en outlet en bit bort. Där blev det sko - och klädshopping tills vidar tyckte att det var dags att sätta sig i bilen och sova. En hel del fint fickvi med oss hem. Väl hemma passade vi på att ta ett dopp i den varma och sköna polen. Mysigt och roligt för oss alla tre.

Middag blev det på Red Robin med hela min gamla värdfamilj. Så kul att se dem igen!! Det fanns massor att prata om och tiden bara flög iväg. Vidar fick en ny kompis. Justin 13 år lekte med honom hela kvällen. Vi hade en skrattande bebis fram till halv nio när vi åkte hem.

Väl hemma hade vi en övertrött liten kille som inte ville sova. Men he
lt plötsligt la han sig bara ner på sängen och somnade. Han stupade i säng bokstavligt talat :) Nu sover han gott och hans föräldrar tar igen sig och dricker vin i pappmuggar. Imorgno är det dags för nya äventyr!

Dagens höjdpunkt (enligt vidar): Leka med Justin!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar