lördag 5 mars 2011

28/2

Storstadsbesök

Vi vaknade vid tretiden första gången och med TVns hjälp sysselsate vi Vidar ett tag till innan han kom på att han kunde sova ett tag till han med. Frukot blev det i sängen. Vi köpte bagels, kaffe och juice och tog med upp på rummet.

Tyvärr ösregnade det på morgnen så vi fick stanna inne. Framåt lunch vågade vi oss ut och då blev det en tur till Toys R Us på Times Square. Vilken affär! Hur stor som helst och ett riktigt pariserhjul i entren! Vidar var för liten för att åka, men det räckte bra med att titta.

Efter det vandrade vi norrut till Central Park och Apple Store. Den visade sig ligga precis bredvid FAO Schwarts sm vi också letade efter. Ännu en stor barnaffär att titta igenom. Vidar fick leka en hel del i båda barnaffärerna vilket han gillade riktigt mycket. .

vi har försökt hitta youhurt utan 30% socker, men ännu inte lyckats. Eftersom Vidar äter mycket youhurt nu vill vi ju gärna ge honom det. Men så mycket socker vill vi inte att han får i sig.. inte lätt. hör ör allt fat free men massor med socker.

Dagens middag blev take away från en asiatiskt

ställe. Vidar somnade redan kl 18 så nu väntar vi ju bara påa tt hanska vakna igen..

Dagens höjdpunkt: Tågbanan på Toys ´R´Us

Gonatt


2 kommentarer:

  1. när vi var i USA försökte jag hitta yoghurt med fett =) Det låter som ni har d bra, kram

    SvaraRadera
  2. Omöjligt att hitta här.. vi har gått över till baby-yoghurt, det är det enda någorlunda vettiga här. Inte konstigt att folk ser ut som de gör här :)

    jo, vi har det riktigt bra! underbar semester som helst inte borde ta slut så fort. Snart dags för sista destinationen - Florida.

    Krama Tova!

    SvaraRadera