lördag 5 mars 2011

27/2

Vi har en riktig resebebis!

Resan kunde ha börat bättre. Vårt plan blev några timmar försenat redan på Arlnada. när vi väl kom iväg var vi redan trötta, men skönt att vara på väg. vilken tur att varje plats hade sin egen TV. Den sysselsatte Vidar den första tiden. Vidar var fortfarande trött efter sin förkylning men febern var som tur var borta. Han sov en timme början av resan för att sedan vara glad och vaken större delen av flygturen. Böckerna lästes och leksakerna lektes med. Efter lite flirtande med flygvärdinnorna fick han lite lekasaker från SAS också. Vi tränade på att gå en hel del i gången. Sista timmen sov Vidar igen vilket var skönt för mig och Patrik så att vi fick vila en del. Det visade sig behövas eftersom gränskontrollen i USA var riktigt seg. Flera timmar tog det för oss att komma till vårt bagage. Vi hade otur att hamna bakom en familj från sågot skumt land. När vi väl kom fram gick det fort.
Väl utanför flygplatsen hittade vi till slut rätt tåg till Manhattan. Från Penn Station blev det taxi, vi orkade inte ista ut vilken tunnelbana vi skulle ta. Hotellet är ok, och ligger perfekt. Times squae ligger bara runt hörnet. Vidar somnade i vagnen på väg från flyget och fortsatte sova när vi kom till hotellet.

Första resdagen kan sammanfattas med en glad och trött bebis! Vi är så stolta över honom. Inte ett enda gnäll på hela den långa resan.

Jag och Patrik avslutade dagen med ett gäng cheesburagre innan vi somnade.

Dagens höjdpunkt (enligt Vidar): Den gröna plattan där fingeravtrycken skulle avläsas. Grönt och lysande och man fick peta på den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar