fredag 18 mars 2011

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter att ha varit på resande fot i cirka 24 timmar. Resan gick långt över förväntan. En övertrött Vidar slockande på båda planen vilket gjorde resan lite lättare. Självklart hann han med att flirta med alla flygvärdinnorna på SAS-planet.
Det som inte gick lika lätt var vår incheckning. Först krånglade det i Fort LAuderdale och sedan funkade inte boardingpassen i New York.. Men det bar lite tur, det slutade med att vi fick ett extra säte till Vidar vilket passade perfekt när han skulle sova. Efter flygresan fick vi några timmar hos Vidars morfar och hundbror i solna. Därefter blev det tåg hela vägen till Rimforsa. Trötta men glada är vi nu hemma.

Den här semestern var så bra att verkligen inte ville åka hem. Vilekn lyx att spendera så mycket tid tillsammans och uppleva så mycket. USA är ett perfekt land att åka med med en liten social kille. Han flirtar med alla och alla gullar och skojar med honom. Bättre kan man inte ha det.

Imorgon är det dags att bli gammal och på måndag börjar jag jobba och Patrik får förmånen att spendera hela dagarna med vår lilla prins. Vår prins som väldigt snart fyller 1..

kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar